tiistai 2. huhtikuuta 2019

Kuolleilla ratsastavia ehdokkaita on eduskuntaehdokkaissa. Veikko Vallinia on monasti hehkutettu Tony Halmeen tukimiehenä. Mikä on totuus?

Kuolleilla ratsastavia ehdokkaita on eduskuntaehdokkaissa. Veikko Vallinia on monasti hehkutettu Tony Halmeen tukimiehenä. Mikä on totuus?

Tony Halme erotti Veikko Vallinin lausumiensa takia ja jatkoi kansanedustajana

Viite: Maisterisjätkä, s. 111 

"Halme oli uusien kansanedustajien tutustumismatkalla Brysselissä, kun Iltalehti teki toukokuun 21. päivänä ison jutun valiokuntapaikkajärjestelystä. Tuossa jutussa Vallin selitti järjestelyä sanoilla "Tonylla meni valiokunnan asiat ihan yli hilseen". Vallin jatkoi: "Tony on ihan faksiajassa. Ei hän oikein osaa avata sähköpostiakaan." Samassa jutussa Vallin kertoi suunnitelmasta perustaa Halmeen ympärille yhdistys. "Tässä vähän järjestäydytään ja ryhdytään tuottamaan Tonylle ja muillekin halukkaille tietoa. Aika näyttää, mitä tästä tulee. Uskon, että tästä voi tulla jotain suurempaakin. Jos ei puoluetta tule, niin ainakin keskustelufoorumi." Tämä lehtijuttu katkaisi aasin selän. Pian jutun julkaisemisen jälkeen Halme ilmoitti Vallinille että työt ovat lopussa. Halme joutui valitsemaan perussuomalaisen eduskuntaryhmän ja Veikko Vallinin välillä. Hän valitsi perussuomalaiset."

Historiallinen muisti kunniaan:

Eduskuntavaalit 2019 Tampere Pirkanmaa
Eduskuntavaalitarkkailija Seppo Lehto Tampere
https://eduskuntavaalitarkkailija.blogspot.com
------------------------

-------------

Kampanjapäällikkö Veikko Vallin ei enää tukisi Halmetta 19.9.2003

Kansanedustaja Tony Halmeen (ps.) entinen kampanjapäällikkö ja eduskunta-avustaja, tamperelainen Veikko Vallin ei enää suostuisi Halmeen puolestapuhujaksi. Hän päinvastoin haluaa tehdä selvän pesäeron entiseen päämieheensä.

On kerrottu Vallinin kuunnelleen Halmeen keskiviikkoisia televisiotunnustuksia MTV3:n 45 minuuttia -ohjelmassa päätään puistellen.

Juhannuksena avustajatehtävistä irtisanoutunut Vallin sanoo olleensa etukäteen "aivan varma", että Halme ilmoittaa haastattelussa eroavansa, jos hänen kesäisessä skandaalissa todetaan rikos. Näin Halme olisi seisonut omien sanojensa takana.

– Tony on aina vaatinut töppäilevien poliitikkojen eroa. Muistan, miten Halme kommentoi rattijuopumuksesta kärähtäneen Sirpa Pietikäisen eroilmoitusta. On mielenkiintoista nähdä miten hän toimii, jos tuomio tulee, Vallin pohdiskelee AL:ssä.

Jos Halme sanoo vain, että mokasin mutta en eroa, hän tavallaan aateloi itsensä perinteiseksi poliitikoksi. Rehellisyyspuheet voi sitten nollata, Vallin mainitsee.

Hän sanoo myös, ettei enää suostuisi Halmeen markkinamieheksi. Hän haluaa tehdä selvän pesäeron kansanedustajaan.

– Jokaisella on tiensä, jota kulkee. Tony on nyt tienhaarassa. Minusta eduskunnan ei pitäisi olla peilikuva kansasta, vaan sinne pitäisi valita moraaliltaan parhaat, Vallin sanoo.

Halme myönsi mainitussa 45 minuuttia -ohjelmassa, että hänen verestään on poliisitutkimuksissa löytynyt jälkiä amfetamiinista. Täydeksi mysteeriksi hän mainitsi sen, miten amfetamiini vereen joutui. Halme kertoi myös tuoneensa hormoneja Turkista Suomeen.
---------------------------------
https://eduskuntavaalit-pirkanmaa-2019.blogspot.com/
---------------------
Muistakaa petteri orpon vastuu matuinvaasiosta keskuuteemme 2015:
Näiden 2019 eduskuntavaalien jälkeen jatkot
--------------------------------------------------------------------------------------

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti