torstai 28. helmikuuta 2019

Suomen eduskuntavaalit 2019 ja ehdokasasettelut ovat sujuneet perinteisen ryssäläisesti: Miehittäjä-Ryssää arvosteleville ehdokkaille on estot eri puoluehankkeissa portit kiinni, vain putinistit ja matuinvaasion ihailijat ok


Kalevalanpäivä 28.2.2019 etenee räntäisessä sateessa lievästi plussa-asteiden puolella ryssäläisesti bryssäläisesti viimeisiä listapaikkoja täytellen jotta voidaan jälleen näytellä "demokratiaa", suurimpana puolueena jälleen äänestämättömät, joiden motiiveja voi osin ymmärtää "vaikuttavuuden puutteen" havaintojen täyttäessä vaaleista toiseen vaikutelman: Mikään ei muutu, muuta kuin verotus kiristyy ja maastamme tehdään vuohentaluttajien maata entistä innokkaammin?


Silvotun tynkä-Suomen eduskuntavaalit 2019 ja ehdokasasettelut ovat sujuneet perinteisen ryssäläisesti: Miehittäjä-Ryssää arvosteleville ehdokkaille on estot eri puoluehankkeissa portit kiinni, vain putinistit ja matuinvaasion ihailijat ok. 
Näennäisdemokratiassa pedofiilien maahantuottajat ja putinistit juhlivat jakaen varantojamme muille kuin omalle kansalle.
Eduskuntavaaleissa europarlamenttivaaleissa 2019 tavoitteiksi islamin ja maahanmuuton estäminen Eurooppaan Afrikasta Aasiasta etc.
Maahanmuuton esto eduskuntavaaleissa tavoitteeksi yhteiseksi: 
http://maahanmuuton-esto-eduskuntavaaleissa.blogspot.com/

Kansakuntamme tulevaisuus on kohta tosi karua kun elättien lisääntyessä holtittoman Schengensopimuksen sallimisella:
https://eduskuntavaalit-2019-maahanmuutto.blogspot.com

Kokoomus, demarit, kepulit, kansalaispuolue, SKE laidasta laitaan luotetaan kansalaisten heikkoon muistiin ko eri ketkujen taustoista, tavoitteista ja poliittisista näytöistä:


Suomalainen Suomi ilman kansainvaellusten tuotteita massainvaasioina ja vuohentaluttajien laiduntamista kaduillamme ilman vuohiaan se on kestävää kehitystä ja suomalaisuuden säilyttämistä tulevillekin sukupolville.

Eduskuntaan selkärankaisia suomalaisia ilman islamin ja matuinvaasion perseiden nuolentaa. Tamperalainne Seppo Lehto-ajatuksia eduskuntaan valkoisena oppineena akateemikkona ja monipuolisen yrityselämän taustan omaavana humanistina

https://seppo-lehto-eduskuntaan.blogspot.com .. sitten joskus kun maailmassa on tilaa ajatuksille, eikä vaan miehittäjä-Ryssän / Bryssän perseennuolulle ja miehityksen hyväksynnälle Laatokan rannoilla ja silvotun tynkä-Suomen vokkiliiketoiminnan elätteinä.


Seppo Lehto tervehtii Kalevalanpäivänä 28.2.2019 ja suosittelee vähiten ryssäläisenä / bryssäläisena Heikki Luotoa PS Tampere Pirkanmaa, sekä Arto Luukkasta PS näissä eduskuntavaaleissa 2019.


Blogien ylläpito: eduskuntavaalitarkkailija

https://seppo-lehto-eduskuntavaaliehdokas.blogspot.fi 

---------------------------
Eduskuntavaalit Pirkanmaan 2019 Sinä päätät musta vai valkoinen tulevaisuus:
https://eduskuntavaalit-pirkanmaa-2019.blogspot.com/
---------------------------------------------

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti